Peter Dinklage, Avengers: Infinity War'un kadrosuna katılıyor

4.214 Gösterim
12 Ocak 2017 09:00
Peter Dinklage, Avengers: Infinity War'un kadrosuna katılıyor

Neredeyse tüm Marvel Sinematik Evreni'ni bir araya getirecek olan Avengers: Infinity War'a dışarıdan da bir takviye geliyor. Peter Dinklage'in filmde önemli bir role sahip olacağı gelen haberler arasında.


Marvel, yıldız oyuncuları toplayacağı yeni devasa Avengers filmi için hazırlıklarını sürdürüyor. Benedict Cumberbatch'ten Chris Pratt'e, Robert Downey Jr.'dan Scarlett Johansson'a; gerçek anlamıyla onlarca yıldız oyuncunun yer alacağı filmle ilgili son olarak, Spiderman ve Gamora karakterlerinin de yapımda kesin olarak yer alacağı haberi gelmişti. Variety'nin özel haberine göre kadroya MCU dışından da bir takviye geliyor. Buna göre, Game of Thrones ile yeteneğini daha büyük kitlelere gösterme şansı yakalayan Peter Dinklage, Avengers: Infinity War'da önemli bir rol üstlenebilir.

Habere göre Dinklage ile görüşmeler sürse de, oyuncu ile hangi rol için görüşüldüğü açıklanmadı. Fakat haberin ortaya çıkmasıyla birlikte, pek çok Marvel hayranı bu karakterin Uatu the Watcher olabileceğini belirten paylaşımlarda bulundu. Peter Dinklage, geçen yıllarda X-Men: Days of Future Past'te yer almıştı. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.