Oscar Ödülleri'nde adından söz ettirmesi beklenen Manchester by the Sea'den ilk fragman!

2.643 Gösterim
25 Ağustos 2016 11:01
Oscar Ödülleri'nde adından söz ettirmesi beklenen Manchester by the Sea'den ilk fragman!

Geçtiğimiz Sundance Film Festivali'ne damga vuran yapımlardan biri olan, başrollerinde Casey Affleck ve Michelle Williams gibi iki yetenekli oyuncuyu gördüğümüz Manchester by the Sea'den ilk fragman yayınlandı.


Anlat Bakalım (Analyze This) ve New York Çeteleri (Gangs of New York) gibi yapımların senaristliğini yapan Kenneth Lonergan'ın, 2000 yılında kotardığı You Can Count on Me ile sağlam başlayan yönetmenlik kariyerine talihsizlikler ve gecikmeler sekte vurmuş; yönetmen 2005 yılında çektiği Margaret filmini ancak 2012 yılında vizyona sokabilmişti. Lonergan, üçüncü uzun metraj yönetmenlik deneyimi Manchester by the Sea'yi ise nispeten daha az sorunla tamamladı. Prömiyerini yaptığı Sundance'ta övgülere mazhar olan, ödül sezonunun öne çıkan yapımlarından biri olması beklenen Manchester by the Sea'den ilk fragman nihayet yayınlandı.

Abisinin ölümü üzerine yeğeninin velayeti üzerine kalan Lee, alışmaya çalıştığı bu durumun üstüne eski karısıyla tekrar karşılaşınca hayatının dengesini iyice kaybetmeye başlar.

 

Lonergan'ın dram türündeki yetkinliğini de göz önüne alırsak, eleştirmenlerden de tam not alan Manchester by the Sea'nin yılın en iyi filmlerinden biri olarak lanse edilmesini normal karşılayabiliriz. İlerleyen günlerde adını daha da sık duyacağımız, ülkemizde 3 Şubat 2017 tarihinde vizyona girecek olan filmden yayınlanan ilk fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.