Natalie Portman'lı Jackie'den fragman yayınlandı

2.730 Gösterim
6 Ekim 2016 11:45
Natalie Portman'lı Jackie'den fragman yayınlandı

Yakın dönem Şili sinemasının en önemli yönetmenlerinden biri olan Pablo Larrain'in yönettiği, başrolünde Natalie Portman'ı izleyeceğimiz Jackie'den ilk fragman yayınlandı.


Tony Manero, No ve El Club gibi filmleriyle dünya genelinde tanınırlığa ulaşan Şilili yönetmen Pablo Larrain'in yönetmenliğini üstlendiği Jackie, ABD başkanı John F. Kennedy'nin suikaste kurban gitmesi sonucu, first lady Jacqueline Kennedy'nin yaşadıklarına odaklanıyor. Başrolde Natalie Portman'ın yer aldığı, katıldığı Toronto ve Venedik gibi iki kayda değer festivalden de ödülle dönmeyi başaran Jackie'den ilk fragman da nihayet yayınlandı.

Eleştirmenler tarafından övgülere boğulan filmden yayınlanan ilk fragman, adeta bu övgülerin yersiz olmadığını kanıtlıyor. Pablo Larrain'in kadrajları, Portman'ın nüanslarda kendini gösteren oyunculuğu ile fragmanda kalitesini belli eden yapım, önümüzdeki aylarda adından daha da fazla söz ettirecektir. Öyle ki, Natalie Portman'ın En İyi Kadın Oyuncu kategorisinde Oscar adaylığı şimdiden kesin diyebiliriz. ABD'de 2 Aralık'ta vizyona girecek filmin ülkemizdeki gösterim tarihi henüz belli değil.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.