Muhteşem Yedili'den Türkçe altyazılı yeni fragman!

3.783 Gösterim
18 Temmuz 2016 17:36
Muhteşem Yedili'den Türkçe altyazılı yeni fragman!

İlk Gün (Training Day), Adalet (The Equalizer) ve Son Şans (Southpaw) gibi filmlerden tanıdğımız Antoine Fuqua'nın yönettiği, başrollerinde Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke gibi isimleri izleyeceğimiz Muhteşem Yedili (Magnificent Seven) filminden Türkçe altyazılı yeni fragman yayınlandı.


Büyük bütçeli yeniden çevrimlerin hüküm sürdüğü bir zaman dilimindeyiz. Bu filmler kalite olarak tartışılsa da hatırı sayılır bir kısmının da gişe canavarına dönüştüğü bir gerçek. Bu yıl vizyona girecek yeniden çevrimlerin içerisinde, gişenin yanında sinemasal anlamda da iddialı bir şekilde gelen bir film var: Muhteşem Yedili (Magnificent Seven)!

Usta yönetmen Akira Kurosawa'nın 1954 yılında yönettiği klasik film Yedi Samuray (Seven Samurai), 1960 yılında John Sturges yönetmenliğinde Magnificent Seven adıyla Hollywood'a uyarlanmıştı.

 

Antoine Fuqua'nın yönetmenliğini yaptığı, oyuncu kadrosunda Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio ve Peter Sarsgaard gibi isimleri izleyeceğimiz Muhteşem Yedili ise bir nevi yeniden çevrimin yeniden çevrimi oluyor. True Detective'ten tanıdığımız Nic Pizzolatto'nun senaryosunu yazdığı film, yedi kanun kaçağının ufak bir kasabayı ne pahasına olursa olsun korumaya çalışmasını anlatacak. Filmin ülkemizde 23 Eylül 2016 tarihinde vizyona gireceğini hatırlatalım.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.