Mission: Impossible 6'nın vizyon tarihi netleşti

5.585 Gösterim
7 Aralık 2016 15:00
Mission: Impossible 6'nın vizyon tarihi netleşti

Son olarak geçen yıl içerisinde Mission: Impossible - Rogue Nation ile sinemalara uğrayan Görevimiz Tehlike serisinin altıncı filminin ülkemizdeki vizyon tarihi belli oldu.


Tom Cruise'un Ethan Hunt olarak geri döndüğü, yönetmen koltuğunda daha çok senarist kimliğiyle tanıdığımız Christopher McQuarrie'nin oturduğu Mission: Impossible - Rogue Nation, oldukça başarılı bir gişe performansı sergilemiş, eleştirmenlerden de geçer not almıştı. Film dünya genelinde $682 milyon hasılata ulaşınca, "20 yıllık seri sona mı eriyor?" soruları yerini altıncı film dedikodularına bırakmıştı. Geçen aylarda beşinci filmin kemik kadrosu tarafından kotarılacağı açıklanan Mission: Impossible 6'nın ülkemizdeki gösterim tarihi de bu süreçte netleşti.

McQuarrie'nin senaryosunu kaleme alıp yöneteceği altıncı film, Türkiye'de 27 Temmuz 2018 tarihinde vizyona girecek. Tom Cruise'un yanı sıra, Rogue Nation ile adını tüm dünyaya duyuran Rebecca Ferguson'ın seriye döneceği kesinlik kazanmış durumda. Simon Pegg ve Jeremy Renner'ın da yeniden rollerine dönmesi kuvvetle muhtemel olarak gözüküyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.