Merakla beklenen bilim-kurgu filmi Arrival'dan iki yeni fragman birden!

5.035 Gösterim
16 Ağustos 2016 18:21
Merakla beklenen bilim-kurgu filmi Arrival'dan iki yeni fragman birden!

Geçen hafta içerisinde yayınlanan tanıtım fragmanıyla ilgi çeken, bu yılın merakla beklenen filmlerinden biri olan Arrival'dan iki yeni fragman birden yayınlandı.


Eylül ayı içerisinde Venedik ve Toronto gibi iki önemli festivalde gösterilecek olan, Denis Villeneuve'ün yeni filmi Arrival'dan ilk görüntülere geçen hafta içerisinde ulaşmıştık. Başrollerinde Amy Adams, Jeremy Renner ve Forest Whitaker gibi isimleri gördüğümüz, 2016 yılının merakla beklenen bilim-kurgu filmlerinden biri olan filmden ilk uzun fragmanlar yayınlandı.

Ted Chiang'ın kısa öyküsünden sinemaya uyarlanan Arrival, dünya dışı yapıların uzaydan yeryüzüne iniş yapmasıyla, dilbilimci Dr. Louise Banks (Amy Adams) ve ekibinin uzaylıların geliş amacını çözmeye çalışmasına odaklanıyor. Fragmanlar oldukça ilgi çekici olsa da, Arrival'ın "uzaylılarla ilk kontakt" filmlerine yenilik getirip getiremeyeceğini 11 Kasım 2016 tarihinde film vizyona girdiğinde anlayabileceğiz. Filmden yayınlanan ilk orijinal ve uluslararası fragmana sırasıyla aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.