Merakla beklenen Assassin's Creed'ten yeni bir fragman yayınlandı

3.022 Gösterim
18 Ekim 2016 16:49
Merakla beklenen Assassin's Creed'ten yeni bir fragman yayınlandı

Michael Fassbender'ın başrolünde yer aldığı, bu yılın en merak edilen yapımlarından biri olan Assassin's Creed'ten yeni bir fragman yayınlandı.


2015 yılı içerisinde Macbeth ile karşımıza çıkan yönetmen Justin Kurzel ile yıldız oyuncular Michael Fassbender ve Marion Cotillard'ı tekrar bir araya getiren video oyun uyarlaması Assassin's Creed'ten yeni bir fragman yayınlandı. Video oyun serisinin hayranları tarafından merakla beklenen ve aksiyon sahneleriyle şimdiden dikkat çeken filmin yeni fragmanı, karakterlere daha detaylı bir bakış imkânı tanıyor.

Henüz pek de iyi bir örneğine rastlayamadığımız video oyun uyarlamalarının makûs talihini değiştirmeye aday Assassin's Creed'in oyuncu kadrosunda Michael Fassbender ve Marion Cotillard'ın yanı sıra, Jeremy Irons, Michael Kenneth Williams, Brendan Gleeson, Ariane Labed gibi isimler yer alıyor. 23 Aralık'ta ülkemizde vizyona girecek filmin yeni fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Daha önce filmden yayınlanan "Kader Atlayışı" videosuna da buradan göz atabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.