Merakla beklenen Alien: Covenant'ın fragmanı yayınlandı

3.025 Gösterim
26 Aralık 2016 10:10
Merakla beklenen Alien: Covenant'ın fragmanı yayınlandı

Ridley Scott'ın yönetmenliğini üstlendiği Yaratık: Covenant (Alien: Covenant)'ın gerilimli ve kanlı fragmanı nihayet yayınlandı.


Alien evreni Ridley Scott öncülüğünde genişlemeye devam ediyor. Yönetmenin 2012 yılında yönettiği, Alien filmleriyle doğrudan bağlantısı olmasa da, bu evrende geçen bir nevi öncül bir hikâye anlatan Prometheus'un devamı niteliğindeki Yaratık: Covenant'ın fragmanı nihayet gün yüzüne çıktı.

Covenant gemisi, galaksinin uzak diyarlarında bir gezegene iniş yapar. Covenant ekibi gezegenin el değmemiş bir yer olduğunu düşünmektedir. Sonradan sandıklarından daha tehlikeli olduğunu anlayacakları gezegende yaşayan insansı tek varlık ise Prometheus seferinden kurtulan sentetik robot David'dir.

 

Michael Fasbenderve Noomi Rapace'i tekrardan rollerinde göreceğimiz filmin kadrosunda ayrıca Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Carmen Ejogo, James Franco ve Demián Bichir gibi isimler yer alıyor. Prometheus'un aksine, Alien kökenlerine daha yakın bir şekilde kanlı ve ürkütücü olacağa benzeyen filmin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Yaratık: Covenant, ülkemizde 19 Mayıs 2017 tarihinde gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.