Matt Damon'lı The Great Wall filminden Türkçe altyazılı fragman!

3.619 Gösterim
29 Temmuz 2016 08:00
Matt Damon'lı The Great Wall filminden Türkçe altyazılı fragman!

Wuxia türüne önemli eserler armağan eden Yimou Zhang'in yönetmenliğini yaptığı, başrolünde yıldız oyuncu Matt Damon'ın yer aldığı The Great Wall filminden ilk fragman yayınlandı.


Zaman zaman Hollywood'un ünlü oyuncuların uzakdoğu yapımlarında başrol oynadıklarına şahit oluyoruz. 2011 yılında İngiliz oyuncu Christian Bale'in başrolünde yer aldığı Savaşın Çiçekleri (The Flowers of War) filmini yöneten Yimou Zhang, yeni filmi The Great Wall'da da benzer bir tarifeyi uyguluyor. Heybetli Çin Seddi'nin yapılış hikâyesini fantazi türünde anlatacak olan Zhang'in filminin başrolünde bu sefer başka ünlü bir oyuncu, Matt Damon'ı görüyoruz.

Damon'ın yanı sıra kadrosunda Hollywood'dan tanıdığımız Willem Dafoe ve Pedro Pascal'ı da bulunduran filmde ayrıca Tian Jing, Andy Lau ve Eddie Peng gibi isimler yer alıyor. The Great Wall'dan yayınlanan ilk fragman, filmin fantazi dozuyla ilgili ilk ipuçlarını veriyor.

 

Bugünden itibaren Jason Bourne ile sinemalarda karşımızda olacak olan Matt Damon'lı The Great Wall'un Türkiye vizyon tarihi ise 24 Şubat 2017. Filmden yayınlanan Türkçe altyazılı ilk fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.