Marvel açıkladı: Captain Marvel'ı Brie Larson canlandıracak!

4.553 Gösterim
24 Temmuz 2016 12:28
Marvel açıkladı: Captain Marvel'ı Brie Larson canlandıracak!

2019 yılında solo filmi vizyona girecek olan Captain Marvel'ı, rol için uzun süredir konuşulan Brie Larson'ın canlandıracağı Comic-Con'da Marvel tarafından açıklandı.


Pek çok önemli yapımla ilgili yeni bilgiler edindiğimiz Comic-Con'da, Marvel Sinematik Evreni'nin geleceğine dair bir gizem daha aydınlandı. Marvel'ın takvimine baktığımızda 2020'ye kadar projelendirilmiş olan filmlerin çoğuyla ilgili temel bilgiler elimizde bulunuyordu fakat 2019 yılında vizyona girecek olan Captain Marvel'ın ne başrolü belliydi, ne de yönetmeni. Comic-Con'da en azından işin başrol kısmı çözüme kavuştu. Marvel, uzun süredir konuşulan dedikoduyu doğruladı ve Captain Marvel'ı Oscarlı oyuncu Brie Larson'ın canlandıracağını açıkladı.

Geçen yıl, Gizli Dünya (Room) filmindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu Oscarı'na uzanan Brie Larson'ın hayat vereceği Captain Marvel'ı, solo filminden önce ilk olarak 27 Nisan 2018 tarihinde vizyona girecek olan Avengers: Infinity War - Part I'de görme ihtimalimiz de bulunmakta. Captain Marvel'ın solo filminin vizyon tarihi ise 08 Mart 2019.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.