Martin Scorsese, Robert De Niro ve Al Pacino'yu bir araya getiren The Irishman'in 2017'de çekilmesi planlanıyor

3.374 Gösterim
19 Ekim 2016 12:11
Martin Scorsese, Robert De Niro ve Al Pacino'yu bir araya getiren The Irishman'in 2017'de çekilmesi planlanıyor

Silence filmiyle önümüzdeki aylarda sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanan usta yönetmen Martin Scorsese'nin, proje aşamasındaki yeni filmlerinden The Irishman'in çekimlerinin 2017 yılının ilk çeyreğinde başlayabileceği belirtildi.


Martin Scorsese'nin yıllardır hayata geçirmek istediği projelerden biri olan Silence ile buluşmamıza kısa bir süre kaldı. Yönetmen ve ekibi, filmin post-prodüsiyon çalışmalarını sürdürürken Scorsese'nin yoğun gelecek takviminden bir haber daha geldi. Scorsese ile Silence'ta da birlikte çalışan prodüksiyon tasarımcısı Dante Ferretti, Variety'e verdiği söyleşide Scorsese'nin merakla beklenen bir diğer projesi The Irishman ile ilgili yeni bilgiler verdi.

Film üzerine konuştuk fakat filmin ne zaman ve nasıl çekileceği konusunda biraz daha beklememiz gerekiyor. Resmiyete dökülmeden 'Bunu yapıyorum' diye konuşmam hiçbir zaman. Sadece teorik olarak, filmi önümüzdeki Şubat ya da Mart gibi çekmeyi konuştuk.

 

Ferretti'nin bu beyanatının, The Irishman'in 2018'e zamanlanan vizyon tarihiyle de uyumluluk gösterdiğini belirtelim. Henüz resmi açıklamalar yapılmasa da, filmde Al Pacino, Robert De Niro, Harvey Keitel, Joe Pesci, Bobby Cannavale gibi isimlerin yer alacağı uzun süredir konuşuluyor. Tüm bu konuşulanların onaylanması için bir süre daha beklememiz gerekecek gibi duruyor. Scorsese'nin 20 yıldır hayata geçirmeye çalıştığı Silence ise Amerika'da 23 Aralık'ta vizyona girecek. Filmin ülkemizde ise 2017'nin ilk çeyreği içerisinde vizyona girmesi bekleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.