Luc Besson'un merakla beklenen yeni bilim-kurgu filmi Valerian'dan fragman yayınlandı

4.417 Gösterim
11 Kasım 2016 10:45
Luc Besson'un merakla beklenen yeni bilim-kurgu filmi Valerian'dan fragman yayınlandı

Luc Besson'un yıllardır hayata geçirmeyi arzuladığı bilim-kurgu filmi Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu'ndan etkileyici bir ilk fragman yayınlandı.


1967 yılında yayımlanmaya başlanan, Star Wars serisine de ilham verdiği söylenen Valérian and Laureline çizgi-roman serisi, Luc Besson'a Beşinci Element (The Fifth Element) filmini çekerken önemli bir ilham kaynağı olmuştu. Besson, kariyerinin belli bölümlerinden çizgi-romanı sinemaya aktarma hayalinden bahsetmişti. 2014 yapımı Lucy'den sonra bu hayalini gerçekleştirmek için kolları sıvayan Luc Besson'un Valerian yorumundan ilk görüntülere ise nihayet ulaşabildik.

Filmden yayınlanan ilk fragman, gerçekten de Star Wars ve Beşinci Element karışımı bir uzay operası ile karşı karşıya olduğumuzu doğruluyor. Cara Delevingne, Dane DeHaan, Clive Owen, Ethan Hawke ve Rihanna gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu (Valerian and the City of a Thousand Planets), 27 Temmuz 2017 tarihinde vizyondaki yerini alacak. Merakla beklenen filmin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.