Korku filmi Morgan'dan bir yapay zeka tarafından oluşturulmuş yeni fragman!

4.630 Gösterim
1 Eylül 2016 12:05
Korku filmi Morgan'dan bir yapay zeka tarafından oluşturulmuş yeni fragman!

Bilim-kurgu ögeleri ile dikkat çeken korku/gerilim filmi Morgan'ın, ilk defa bir yapay zeka tarafından oluşturulmuş yeni fragmanı yayınlandı. Fragmanın devamında IBM işbirliğiyle fragmanın yapay zeka tarafından nasıl yapıldığına da değiniliyor.


Morgan, yapay zekayı odağına alan ilk film değil. Fakat filmin yeni fragmanı izleyicilere daha önce görmedikleri bir yenilik sunuyor. Yapay zeka bir humanoidi ele alan filmin yeni fragmanı, bir yapay zeka tarafından oluşturuldu. Bir danışman eşliğinde IBM'in Watson uygulaması tarafından oluşturulan fragmanın oldukça etkileyici olduğunu belirtmek gerek.

Yaratıcılarından birine saldırıda bulunduktan sonra yok edilip edilmemesi sorgulanan bir humanoidin gerilim dolu hikâyesini anlatan Morgan'ın oyuncu kadrosunda, 2015'in en iyi korku filmlerinden biri olan The Witch ile çıkış yapan Anya Taylor-Joy, yakın zamanın aranan oyuncularından Kate Mara, Game of Thrones'tan tanıdığımız Rose Leslie ve birbirinden yetenekli karakter oyuncuları Toby Jones, Paul Giamatti, Brian Cox, Jennifer Jason Leigh gibi isimler yer alıyor. Konusu itibarıyla geçen yılın dikkat çeken filmlerinden biri olan Ex Machina'yı andıran Morgan'ın Türkiye vizyon tarihi ise 25 Kasım 2016.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.