Joseph Gordon-Levitt'in başrolünde yer aldığı Snowden'dan yeni fragman!

2.978 Gösterim
22 Temmuz 2016 01:00
Joseph Gordon-Levitt'in başrolünde yer aldığı Snowden'dan yeni fragman!

Eski NSA çalışanı Edward Snowden'ın yakın tarihin en büyük ifşalarından birine imza atmasını konu edinen, başrolünde Joseph Gordon-Levitt'i izleyeceğimiz Snowden'dan Comic-Con'a özel yeni bir fragman yayınlandı.


Eski NSA çalışanı Edward Snowden, 2013 yılında NSA tarafından yürütülen gizli küresel izleme ve takip sistemlerinin detaylarını ifşa etmiş, bunun sonucunda adil yargılanmayacağı gerekçesiyle Rusya'ya iltica etmişti. Yakın tarihin en büyük ifşalarından biri olan bu olayın sinemaya uyarlanması ise elbette kaçınılmazdı.

 

Ünlü yönetmen Oliver Stone'un yönetmen koltuğunda oturduğu, Edward Snowden rolünde Joseph Gordon-Levitt'in yer aldığı Snowden filminin, ilk etapta geçen yılın sonlarında vizyona sokulması planlanıyordu. Fakat sonradan filmin vizyon tarihi Eylül 2016'ya kadar ertelendi. Gecikmeli de olsa, Snowden'ın vizyona girmesine kısa bir süre kala filmin ekibinin de katıldığı Comic-Con'da filmden özel bir fragman yayınlandı. 

NSA'da çalışan Edward Snowden'ı, şahit olduğu gizli bilgileri halkla paylaşmaya götüren olayları izleyeceğimiz film, ülkemizde 16 Eylül 2016 tarihinde vizyonda olacak. Filmden yayınlanan özel fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.