Jennifer Lawrence ve Chris Pratt'li Uzay Yolcuları'ndan ilk fragman!

3.915 Gösterim
20 Eylül 2016 13:23
Jennifer Lawrence ve Chris Pratt'li Uzay Yolcuları'ndan ilk fragman!

Günümüzün iki popüler oyuncusu; Jennifer Lawrence ve Chris Pratt'in başrollerinde yer aldığı bilim-kurgu filmi Uzay Yolcuları'ndan (Passengers) ilk fragman yayınlandı.


Prometheus'un senaryosuna imza atan isimlerden biri olan Jon Spaihts'ın kaleme aldığı Uzay Yolcuları (Passengers), Hollywood içerisinde uzun bir süredir gerçekleştirilmeye çalışılan projelerden biri. Birçok farklı oyuncunun isminin geçtiği proje, Jennifer Lawrence ve Chris Pratt gibi yakın dönemin en popüler iki yıldızının başrollere yerleşmesiyle gerçekleşti. Yönetmen koltuğunda Enigma (The Imitation Game) ile çıkış yapan Morten Tyldum'un oturduğu filmden bugün itibarıyla ilk fragman da yayınlandı.

Uzakta bulunan bir koloni gezegenine içerisinde binlerce kişiyle seyahat etmekte olan uzay gemisinin uyku odalarındaki problemden ötürü, iki kişi uykularından tam 90 yıl erken uyanırlar. Hayatta kalmaları, önlerindeki gizemleri çözmelerine bağlıdır.

 

Başrolleriyle olduğu gibi konusuyla da dikkat çeken film, beklentileri karşılayabilecek mi, bunu ancak filmin vizyon tarihi olan 13 Ocak 2017'den itibaren öğrenebileceğiz. Filmin yayınlanan ilk fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.