James McAvoy'un başrolünde yer aldığı yeni Shyamalan filmi Parçalanmış'tan Türkçe altyazılı fragman

5.095 Gösterim
27 Ekim 2016 13:10
James McAvoy'un başrolünde yer aldığı yeni Shyamalan filmi Parçalanmış'tan Türkçe altyazılı fragman

Sıfırdan bir sinema kariyeri kurmaya başlayan M.Night Shyamalan'ın, başrollerinde James McAvoy ile Anya Taylor-Joy'un yer aldığı gerilim filmi Parçalanmış'tan Türkçe altyazılı yeni bir fragman yayınlandı.


Altıncı His (The Sixth Sense)Ölümsüz (Unbreakable) ve İşaretler (Signs) ile kariyerinin zirvesine çıktıktan sonra yönettiği hiçbir filmle hayranlarını tatmin edemeyen ve Son Hava Bükücü (The Last Airbender) uyarlamasıyla dibi gören M.Night Shyamalan, kariyerini baştan yaratmanın yolunu Hollywood'un dışında bulmuştu. Wayward Pines ile başarılı bir diziye imza atan Shyamalan, 2015 yılı içerisinde de yönettiği düşük bütçeli Ziyaret (The Visit) ile sinemalara uğramıştı. Shyamalan düşük bütçeli gerilim/korku filmlerinin yolundan devam ediyor. James McAvoy'un tek bedene 23 karakter sığdırdığı yeni Shyamalan filmi Parçalanmış (Split), Türkçe altyazılı yeni fragmanı ile de umut vadediyor.

Kişilik bozukluğundan muzdarip olan ve hâlihazırda tespit edilen 23 farklı karaktere sahip Kevin'ın (James McAvoy) kaçırdığı üç genç kadının hayatta kalma mücadelesini izleyeceğimiz film, ülkemizde 17 Şubat 2017 tarihinde vizyona girecek. Filmden yayınlanan Türkçe altyazılı yeni fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.