Hızlı ve Öfkeli 8'den ilk fragman yayınlandı

5.576 Gösterim
12 Aralık 2016 10:30
Hızlı ve Öfkeli 8'den ilk fragman yayınlandı

Her yeni filmiyle fizik kurallarına meydan okuyarak aksiyon dozajını arttıran Hızlı ve Öfkeli serisinin sekizinci filminden ilk fragman yayınlandı.


Sadece yedinci filmiyle dünya genelinde $1,5 milyar hasılatı aşan Hızlı ve Öfkeli serisi, oyuncu kadrosuna Charlize Theron ve Helen Mirren gibi isimleri ekleyerek geri dönüyor. Fakat en zor işlerin altından kalkan ekibi Hızlı ve Öfkeli 8'de bekleyen engel, daha önce karşılaşmadıkları türden olacak. Brian (Paul Walker) ve Mia (Jordana Brewster)'nın tüm bu hengâmeden emekli olması sonrası Dom (Vin Diesel), gizemli suçlu Cipher (Charlize Theron)'ın etkisi altına girip ekibine sırtını döner. Hobbs (Dwayne Johnson) ve Letty (Michelle Rodriguez) önderliğindeki ekip, bu sefer Dom'u durdurmaya çalışacaktır.

Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Kurt Russell, Scott Eastwood, Vin Diesel, Charlize Theron ve Helen Mirren'li geniş kadrosuyla salonlara geri dönecek olan Hızlı ve Öfkeli, pek çok mantık ve fizik kurallarını hiçe sayan bir seri için bile fazla iddialı görünen hikâyesinin altından kalkabilecek mi? Bunu 14 Nisan 2017 tarihinden itibaren öğreneceğiz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.