Guardians of the Galaxy Vol. 2'dan ilk görüntüler yayınlandı

2.730 Gösterim
20 Ekim 2016 01:00
Guardians of the Galaxy Vol. 2'dan ilk görüntüler yayınlandı

2014 yazında vizyona giren ve hem eleştirmenlerden hem de sinemaseverlerden geçer not alan Guardians of the Galaxy'nin devam filmi Guardians of the Galaxy Vol. 2'dan ilk fragman yayınlandı.


James Gunn'ın yönetmenliğini üstlendiği, başrollerinde Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista gibi isimleri gördüğümüz Galaksinin Koruyucuları (Guardians of the Galaxy), gerek gişede gerekse eleştirel anlamda beklentilerin üzerine çıkmış, popülerlik seviyesi çok da üst düzey olmayan çizgi-romanları da sinemaya uyarlama konusunda Marvel'a epey cesaret vermişti. Hâl böyle olunca bir devam filmi de hemen yeni planlar arasında kendine yer bulmuştu.

 

Marvel Sinematik Evreni'nde kritik bir hikâye örgüsüne sahip olan Galaksinin Koruyucuları'nı ikinci kez perdede izleyeceğimiz Guardians of the Galaxy Vol. 2, hayranlarının meraklı bekleyişine bir afiş ve fragmanla karşılık vererek gönüllere su serpti diyebiliriz. Zira filmden ilk görüntüler, ilk filmden hatırladığımız mizahın bu yapımda kaldığı yerden devam edeceğini gösteriyor.

İlk filmde izlediğimiz ana oyuncu grubunun geri döneceği filmin ülkemizdeki vizyon tarihi şu an için 28 Nisan 2017. Merakla beklenen filmin ilk görüntülerine hemen aşağıdan ulabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.