God Particle filminin, Cloverfield serisinin üçüncü filmi olduğu açıklandı

3.515 Gösterim
27 Ekim 2016 11:44
God Particle filminin, Cloverfield serisinin üçüncü filmi olduğu açıklandı

J.J. Abrams, Cloverfield serisini gizli bir şekilde büyütmeye devam ediyor. Julius Onah'ın yönettiği, 2017 yılı içerisinde vizyona girecek olan God Particle'ın Cloverfield serisinin üçüncü filmi olduğu açıklandı.


J.J. Abrams, 2008 yılında yapımcılığını yaptığı Cloverfield filminden, bir evren yaratma fikrini geçen yıl içerisinde hayata geçirmeye başladı. Çekimleri sırasında The Cellar adıyla anılan ve detayları gizli tutulan filmin, vizyon tarihine yakın bir zamanda Cloverfield ile aynı evrende geçen ve 2008 yapımı filmle dolaylı bağlantısı olan bir yapım olduğu ayyuka çıkmıştı. Sonradan film 10 Cloverfield Lane adıyla vizyona girmişti. Gelen yeni haberlere göre J.J. Abrams, Cloverfield evreninin üçüncü filmi adına da aynı taktiği deniyor.

J.J. Abrams'ın Bad Robot firmasıyla Paramount stüdyosunun beraber finanse ettiği, Julius Onah'ın yönetmen koltuğunda oturduğu God Particle filminin, Cloverfield evreninde geçen üçüncü film olacağı ortaya çıktı. Şoke edici bir keşif sonrası uzay istasyonlarından kaçmak zorunda kalan ve uzayda hayatta kalmanın yollarını arayan bir grup astronotun hikâyesini anlatacak olan filmin, Cloverfield evrenine nasıl bir bağlantı sağlayacağı henüz net değil. Kısa konusu itibarıyla akıllara Gravity'yi de getiren God Particle'ın Türkiye için vizyon tarihi 17 Mart 2017.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.