Gişede en başarılı 5 Çağan Irmak filmi

16.640 Gösterim
23 Mart 2018 16:40
Gişede en başarılı 5 Çağan Irmak filmi

Çağan Irmak'ın, başrolünde Engin Akyürek'in yer aldığı, gerilim türündeki yeni filmi Çocuklar Sana Emanet, bugün salonlardaki yerini aldı. Bu vesileyle, izleyiciyle özel bir bağı olan yönetmenin sinemada en çok izlenen filmlerini yeniden hatırlayalım.


Nadide Hayat

Toplam seyirci: 784.305

Çağan Irmak'ın, başrolünde Demet Akbağ'ın yer aldığı filmi Nadide Hayat, ellili yaşlarında hayatının yönünü değiştirmeye karar veren Nadide'nin hikâyesini ele alıyor. Demet Akbağ'ın başrolünde yer aldığı, Irmak imzalı bir "kendini iyi hisset" filmi olan Nadide Hayat, toplamda bir milyon barajına yaklaşmış ve 784.305 biletli seyirci tarafından izlenmişti.

Dedemin İnsanları

Toplam seyirci: 1.204.183

Oyuncu kadrosunda Çetin Tekindor, Hümeyra, Mert Fırat, Yiğit Özşener, Ezgi Mola ve Zafer Algöz gibi isimleri bulunduran Dedemin İnsanlarıÇağan Irmak'ın filmografisinde gördüğümüz genel gişe performansı şablonunda olduğu gibi, ilk hafta sonunda 164.501 seyirci tarafından izlense de toplamda bir milyon seyirciyi kolaylıkla aşmayı başarmıştı.

Unutursam Fısılda

Toplam seyirci: 1.720.895

Çağan Irmak'ın bir kez daha dönem hikâyesi anlattığı Unutursam Fısılda, yönetmenin filmlerinden alışık olduğumuz gibi birbirinden ünlü isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla dikkat çekerken toplamda 1.720.895 biletli seyirci tarafından izlenerek büyük başarı yakalamıştı.

Issız Adam

Toplam seyirci: 2.788.550

Melis Birkan ve Cemal Hünal'ın başrolünde yer aldığı Çağan Irmak'ın beşinci uzun metrajı Issız Adam, ilk hafta sonunda sadece 55.987 seyirci tarafından izlenmiş fakat sinemaseverlerin birbirilerine önerileriyle film toplamda 2.788.550 seyirciye ulaşmıştı.

Babam ve Oğlum

Toplam seyirci: 3.839.883

Irmak'ın sinemadaki ilk büyük çıkışı, yönetmenin şu ana kadarki kariyerinin de en başarılı işi oldu diyebiliriz. Yönetmenin sıkça beraber çalıştığı isimlerden kurulu dev oyuncu kadrosu ve dramatik hikâyesi ile Babam ve Oğlum, dile kolay tam 81 hafta sinemalarda gösterildi. İlk hafta sonunda sadece 35 bin kişi tarafından izlenen film, kulaktan kulağa müthiş bir hızla yayıldı ve toplamda 3.839.883 seyirci tarafından izlendi.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.