Gece Hayvanları'ndan Türkçe altyazılı ilk fragman yayınlandı

3.624 Gösterim
16 Eylül 2016 10:30
Gece Hayvanları'ndan Türkçe altyazılı ilk fragman yayınlandı

Başrollerinde Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson gibi ünlü isimlerin bulunduğu Gece Hayvanları (Nocturnal Animals) filminden Türkçe altyazılı ilk fragman yayınlandı.


Colin Firth ve Julianne Moore'un başrolünde yer aldığı Tek Başına Bir Adam (A Single Man) ile sinemaya adım atan ünlü moda tasarımcısı Tom Ford, ilk filmiyle kendisine şüpheyle yaklaşanları bile etkilemeyi başarmıştı. Ford'un ilk filminden tam yedi yıl sonra, Austin Wright'ın Tony and Susan romanından sinemaya uyarladığı yeni filmi Gece Hayvanları (Nocturnal Animals), Venedik ve Toronto'da beğeni toplamış, özellikle Amy Adams ve Michael Shannon'ın isimleri Oscar adaylığı hususunda öne çıkmıştı.

Susan, 20 yıl önce ayrıldığı eski eşinin yazdığı ve kendisine yolladığı taslak hâlindeki romanı okudukça geçmişindeki karanlık anılarla yüzleşir. Susan'ın hikâyesinin yanında ise Tony Hastings'in ailesiyle çıktığı ve bir kabusa dönen geziyi izleriz.

 

Hikâye içinde hikâye formatında ilerleyen film, iki anlatı arasındaki gri bölgeyi ortaya çıkarıp izleyiciyi gerilime sürükleyecek gibi duruyor. 2016'nın öne çıkan filmlerinden biri olan ve şimdiden adı Oscarlar için anılmaya başlayan film, ülkemizde 9 Aralık 2016'da vizyona girecek. Filmin Türkçe altyazılı ilk fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.