Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? filminden yeni fragman!

3.264 Gösterim
25 Temmuz 2016 12:15
Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? filminden yeni fragman!

Harry Potter serisini hayatımıza kazandıran J.K. Rowling'in yazdığı ve sinemaya uyarladığı, yönetmen koltuğunda David Yates'in oturduğu Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? (Fantastic Beasts and Where to Find Them) filminden Comic-Con kapsamında yeni bir fragman yayınlandı.


J.K. Rowling 2001 yılında Fantastic Beasts and Where to Find Them'ı kaleme aldığında, kuvvetle muhtemel kimse kitabın sinemaya uyarlanabileceğini düşünmemiştir. Harry Potter uyarlamalarının sinema salonlarında bulduğu karşılık, 2011 yılında sinema macerasını bitiren serinin evrenine duyulan özlem gibi faktörler bir araya gelince Fantastic Beasts and Where to Find Them uyarlaması için düğmeye basılmıştı. Üstelik J.K. Rowling filmin senaryosunu yazarken, Harry Potter serisinin son dört filmini de yöneten David Yates filmin yönetmen koltuğuna oturan isimdi. Vizyonda izleyici karşısına çıkmasına sadece birkaç ay kalan Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? (Fantastic Beasts and Where to Find Them), Comic-Con'u da boş geçmedi ve fuarda filmden yeni görüntülerin yer aldığı yeni bir fragman yayınlandı.

Eddie Redmayne, Ezra Miller, Katherine Waterston, Samantha Morton, Colin Farrell, Jon Voight ve Ron Perlman gibi isimlerden kurulu muazzam bir oyuncu kadrosuna sahip olan film, Newt Scamander'ın büyülü bavulundaki nesli tükenmekte olan sihirli yaratıkların, bavulun içerisinden kaçarak Amerika sokaklarına taşması sonrası yaşanan maceraları anlatıyor. Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?'ın vizyon tarihi ise 18 Kasım 2016. Filmden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.