Emma Watson'lı Güzel ve Çirkin'den fragman yayınlandı

4.663 Gösterim
15 Kasım 2016 11:00
Emma Watson'lı Güzel ve Çirkin'den fragman yayınlandı

Emma Watson'ın başrolünde yer aldığı, Disney'in klasik animasyonların canlı çekim uyarlamaları kapsamında modernize ettiği Güzel ve Çirkin'den fragman yayınlandı.


1991 yılında gösterime giren Disney'in klasik animasyonu Güzel ve Çirkin, En İyi Film Oscar Ödülü'ne aday gösterilen ilk animasyon film olmayı başarmıştı. Disney'in, sevilen animasyonlarını canlı çekimle yeniden sinemaya uyarlama kararını almasıyla yeni bir Güzel ve Çirkin filmi görmemiz ise kaçınılmaz olmuştu. Emma Watson'ın başrolünde yer aldığı, animasyon filmin hayranları tarafından merakla beklenen filmden yeni bir fragman yayınlandı.

Twilight serisinde de yönetmenlik yapmış olan Bill Condon'ın yönettiği, Watson'ın yanı sıra oyuncu kadrosunda Dan Stevens, Luke Evans, Ewan McGregor, Emma Thompson, Stanley Tucci, Ian Mckellen, Kevin Kline ve Josh Gad gibi isimlerin yer aldığı film, hemen herkesin aşina olduğu, canavara dönüşmüş prens ile onun tutsağı Belle'in hikâyesini anlatıyor. 17 Mart 2017 tarihinden itibaren izleyiciyle buluşacak olan filmin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.