Dev oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Gizli Güzellik'ten Türkçe altyazılı ilk fragman

4.042 Gösterim
8 Eylül 2016 11:47
Dev oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Gizli Güzellik'ten Türkçe altyazılı ilk fragman

Will Smith, Kate Winslet, Edward Norton, Helen Mirren, Keira Knightley gibi isimlerin yer aldığı kadrosuyla dikkat çeken Gizli Güzellik (Collateral Beauty) filminden Türkçe altyazılı ilk fragman yayınlandı.


Meryl Streep ve Anne Hathaway'in başrolleri paylaştığı Şeytan Marka Giyer (The Devil Wears Prada) filminin yönetmeni David Frankel'in yönetmen koltuğunda oturduğu Gizli Güzellik (Collateral Beauty), dev oyuncu kadrosuyla 2016 yılının dikkat çeken yapımlarından biri. Will Smith, Kate Winslet, Edward Norton, Helen Mirren, Keira Knightley, Michael Pena, Naomie Harris gibi oyuncuların yer aldığı filmden ilk fragman da nihayet yayınlandı. Filmin ilk fragmanına ve konusuna göz attığımızda, modern bir It's a Wonderful Life anlatısıyla karşı karşıya olduğumuzu söyleyebiliriz.

New York'ta yaşayan başarılı reklamcı Howard'ın, yaşadığı trajediyle başa çıkmaya çalışmasını ele alan film, Howard'ın Ölüm, Sevgi ve Zaman'a yazdığı mektupların karşılık bulmasıyla farklı bir yöne evriliyor. Anlatı benzerliği taşıdığı It's a Wonderful Life gibi bir Noel filmi olarak tasarlanan yapım, ülkemizde 23 Aralık'ta vizyona girecek. Filmden yayınlanan Türkçe altyazılı ilk fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.