Cate Blanchett ve Sandra Bullock'lu Ocean's 8'in çekimleri başladı

4.185 Gösterim
1 Kasım 2016 15:00
Cate Blanchett ve Sandra Bullock'lu Ocean's 8'in çekimleri başladı

Brad Pitt, Matt Damon ve George Clooney'nin başrolünde yer aldığı Ocean's serisinin yeni filmi olacak olan, başrollerinde Cate Blanchett, Sandra Bullock, Anne Hathaway ve Helena Bonham Carter gibi isimlerin yer alacağı Ocean's 8'in çekimleri başladı.


Dev isimlerden oluşan kadrosuyla, 2002-2007 yılları arasında Ocean's Eleven, Ocean's Twelve ve Ocean's 13 olmak üzere üç filmle karşımıza çıkan Ocean's serisinin yeni halkasının çekimleri başladı: Tabii, bilindiği üzere tamamen farklı bir kadroyla. Brad Pitt, George Clooney, Matt Damon, Julia Roberts, Andy Garcia, Don Cheadle gibi isimlerin yer aldığı serinin yeni filmi Ocean's 8'te oyuncu kadrosunun önemli bir kısmı kadın oyunculardan oluşacak. Clooney'li orijinal üçlemenin sonrasında geçecek bir hikâyeyi ele alacak olan filmin kadrosunda Cate Blanchett, Sandra Bullock, Anne HathawayHelena Bonham Carter, Mindy Kaling, Rihanna, Sarah Paulson gibi ünlü isimler yer alacak.

Sandra Bullock, George Clooney'nin üçlemede canlandırdığı Danny Ocean'ın hapis yatmış kız kardeşi rolüne hayat vereceği filmde, Cate Blanchett ise Brad Pitt'in önceki filmlerdeki rolü olan "her şeyi çözen sağ kol Rusty" karakterine benzer bir rolü canlandıracak. Henüz netlik kazanmış olmasa da, George Clooney'nin Danny Ocean rolüyle filmde bir cameoya imza atabileceği konuşuluyor. Çekimleri geçen hafta içerisinde New York'ta başlayan film, Amerika'da 8 Haziran 2018 tarihinde vizyona girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.