Brad Pitt ve Marion Cotillard'lı Allied'tan ilk görsel yayınlandı

3.561 Gösterim
4 Ağustos 2016 11:40
Brad Pitt ve Marion Cotillard'lı Allied'tan ilk görsel yayınlandı

Robert Zemeckis'in yönetmenliğini yaptığı, başrollerinde Brad Pitt ve Marion Cotillard gibi iki usta ismi gördüğümüz 2. Dünya Savaşı draması Allied'tan resmi ilk görsel yayınlandı.


Son yıllarda daha çok yapımcı kimliğiyle gördüğümüz, son olarak Büyük Açık (The Big Short) filminde izlediğimiz Brad Pitt ile Xavier Dolan'ın yeni filmi It's Only the End of the World'te yer alan Marion Cotillard'ın  başrolleri paylaştığı Allied filminden resmi ilk görsel nihayet yayınlandı.

Max (Brad Pitt) ve Marianne (Marion Cotillard), Casablanca'da gerçekleştirdikleri ölümcül bir görev sonrası evlenen iki ajandır. Max'in, eşinin bir Nazi ajanı olabileceğinden şüphelenip Marianne'i araştırmaya başlamasıyla evliliklerinin gidişatı da değişecektir.

 

Şark Vaatleri (Eastern Promises), Locke, Şah Mat (Pawn Sacrifice) gibi filmlerin senaryosuna imza atan, Locke'un yönetmenliğini de üstlenmiş olan Steven Knight'ın kaleme aldığı; ünlü yönetmen Robert Zemeckis'in yönetmen koltuğunda oturduğu Allied, 25 Kasım 2016 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.