Box Office Türkiye: Olanlar Oldu gişenin zirvesine yerleşti

7.415 Gösterim
23 Ocak 2017 17:43
Box Office Türkiye: Olanlar Oldu gişenin zirvesine yerleşti

Yeniden bir milyonun üzerinde seyirci rakamını gördüğümüz hafta sonunun lideri Ata Demirer'in yeni filmi Olanlar Oldu oldu.


Sömestr tatilinin başladığı hafta sonları göz önüne alındığında, bu alanda tüm zamanların en iyi seyirci rakamına ulaşıldığı hafta sonunda Ata Demirer'in yeni filmi Olanlar Oldu Box Office Türkiye'nin zirvesine yerleşti. Son iki hafta sonunun gişe lideri Çalgı Çengi İkimiz, zirveyi yakından takip ederken, Disney'in animasyon filmi Moana etkileyici bir açılışa imza atarak hafta sonunu üçüncü sırada kapattı. Moana bu performansını önümüzdeki haftalara da yayabilirse 1 milyon seyirci baremini aşan animasyonlar arasına adını yazdırabilir.

Haftanın diğer bir yeni filmi Kötü Çocuk 127.231 biletli seyirci ile Box Office Türkiye'nin dördüncü sırasında yer alırken, vizyondaki ikinci hafta sonunu geride bırakan Uzay Yolcuları (Passengers) listenin beşinci sırasında yer aldı. Natalie Portman'ın performansıyla yılın en çok konuşulan yapımlarından biri olan Jackie ise ilk hafta sonunda sınırlı salonda 7.652 biletli seyirci tarafından izlendi.

20 - 22 Ocak 2017 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.