Box Office Türkiye: Jason Statham'lı Suikast istikrarlı gişe performansını sürdürüyor

3.633 Gösterim
26 Eylül 2016 16:00
Box Office Türkiye: Jason Statham'lı Suikast istikrarlı gişe performansını sürdürüyor

Vizyondaki beşinci hafta sonunu geride bırakan Jason Statham'ın başrolünde yer aldığı Suikast (Mechanic: Resurrection), yeniden Box Office Türkiye hafta sonu listesinin zirvesine yerleşti.


Jason Statham'ın başrolünde yer aldığı Suikast (Mechanic: Resurrection), 16-18 Eylül hafta sonunda elde ettiği hasılat ile 2016 yılı içerisinde sinemada en çok seyredilen altıncı yabancı film olmayı başarmıştı. Suikast, 23-25 Eylül hafta sonunda Box Office Türkiye liderliğini yeniden eline geçirerek 2016 yılı yabancı filmler sıralamasında önünde bulunan Suicide Squad'ı geçebileceğinin sinyallerini de vermiş oldu. Şu ana kadar 892.708 seyirciye ulaşan film, bir milyon seyirci barajını kolaylıkla geçeceğe benziyor.

11 yeni filmin vizyona girdiği hafta sonunun gişe ikincisi ise yeni filmlerden Leylekler (Storks) oldu. 54.242 biletli seyirci tarafından izlenen animasyon filmi takip eden yapım ise bir başka animasyon, Kayıp Balık Dori (Finding Dory) oldu. Yerli romantik komedi El Değmemiş Aşk listede dördüncü sırada yer alırken vizyonun iddialı filmlerinden Muhteşem Yedili (The Magnificent Seven) Box Office Türkiye'ye beşinci sıradan giriş yaptı.

23-25 Eylül "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.