Box Office Türkiye: Dağ 2 gişe liderliğini sürdürüyor

40.944 Gösterim
21 Kasım 2016 17:00
Box Office Türkiye: Dağ 2 gişe liderliğini sürdürüyor

Vizyona girdiği 4 Kasım'dan itibaren Box Office Türkiye'nin zirvesine yerleşen Dağ 2, üçüncü hafta sonunda da elde ettiği müthiş seyirci rakamıyla gişe liderliğini sürdürmeye devam etti. Bu ay içerisinde ikinci kez, bir hafta sonunda bir milyon seyirci aşılmış oldu.


Dağ 2 üstün gişe performansını vizyondaki üçüncü hafta sonunda da sürdürmeyi başardı. Üçüncü hafta sonunda, açılış hafta sonu elde ettiği rakamdan daha iyi bir seyirci rakamı elde eden film, üstelik bu başarısını Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? ve İkinci Şans gibi iddialı gişe filmlerinin vizyona girdiği hafta sonu elde etti. Her yönüyle bir box office başarı hikâyesi yazan film, bu yıl içerisinde üst üste üç hafta sonunu Box Office Türkiye'nin zirvesinde geçiren üçüncü yerli yapım oldu (Diğer iki film ise Osman Pazarlama ve Küçük Esnaf). Şimdiden 1.279.964 biletli seyirci rakamına ulaşan filmin gişe macerasını nerede sonlandıracağını kestirmek güç olsa da, iki milyon barajını Dağ 2'nin ulaşabileceği menzilde bir hedef olarak görebiliriz.

Hafta sonunun iki iddialı yeni filmi, İkinci Şans ve Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?, elde ettikleri seyirci rakamları ile Box Office Türkiye'nin iki ve üçüncü sırasında yer aldılar. İkinci Şans'ı üç günde 186.363 biletli seyirci izlerken, Harry Potter spin-offu 147.134 seyirci rakamına ulaştı. Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?'ın elde ettiği bu açılış rakamının, Harry Potter serisinin son filmi Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2'nin elde ettiği açılış rakamından daha iyi olduğunu belirtelim.

 

Yılmaz Erdoğan'ın imza attığı Ekşi Elmalar gişenin dördüncüsü olurken, bu hafta içerisinde bir milyon seyirciye de merhaba demeye hazırlanıyor. Box Office Türkiye'nin beşinci sırasında yer alan film ise Doktor Strange oldu. Geliş (Arrival)'in nispeten az salonda yüksek bir gişe performansı göstererek Box Office Top 10 içerisinde yer aldığını not düşelim.

18-20 Kasım 2016 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.