Box Office Türkiye: Buz Devri 5 zirveyi kaptırmıyor!

3.294 Gösterim
1 Ağustos 2016 17:30
Box Office Türkiye: Buz Devri 5 zirveyi kaptırmıyor!

Jason Bourne ve Ghostbusters gibi iki iddialı filmin vizyona girdiği 29-31 Temmuz hafta sonunun Box Office Türkiye galibi, vizyondaki üçüncü hafta sonunu geride bırakan Buz Devri 5: Büyük Çarpışma oldu.


Gişe potansiyeli açısından iddialı yapımların vizyona girdiği bir hafta sonunu geride bıraktık. Fakat buna rağmen Box Office Türkiye hafta sonu gişe rakamları listesinin lideri değişmedi. Türkiye'de vizyondaki üçüncü hafta sonunu geride bırakan Buz Devri 5: Büyük Çarpışma (Ice Age: Collision Course), dünya genelindeki beklentilerin altında seyreden performansının aksine, ülkemizde günden güne daha da güçlenen bir gişe çizgisi tutturarak üst üste üçüncü kez hafta sonu gişe rakamları lideri oldu.

Listede 115.104 biletli seyirci tarafından izlenen Buz Devri 5'i takip eden film ise vizyona yeni giren Jason Bourne oldu. 86.417 biletli seyirci tarafından tercih edilen Bourne serisinin yeni halkası, Bourne serisi içerisinde Türkiye'de en iyi açılış yapan film olurken, dünya genelinde de tatminkâr bir gişe açılışı yapmayı başardı.

 

Listenin üçüncü sırasında ise vizyona yeni giren bir başka iddialı yapım, Ghostbusters bulunuyor. Dördüncü hafta sonunu geride bırakan Tarzan Efsanesi (The Legend of Tarzan) listede kendine dördüncü sıradan yer bulurken, sekiz haftadır vizyonda olan ve hâlâ gişede iş yapmayı başaran Sihirbazlar Çetesi 2 (Now You See Me 2) ise beşinci sıra yer aldı.

 

29-31 Temmuz Hafta Sonu Box Office Türkiye detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.