Box Office ABD: Sully gişe liderliğini bırakmıyor

3.460 Gösterim
19 Eylül 2016 10:24
Box Office ABD: Sully gişe liderliğini bırakmıyor

Amerika'da vizyona giren üç yeni filmin ilk beşte yer aldığı Box Office ABD listesinin lideri, gösterimdeki ikinci haftasında da Tom Hanks'li Sully oldu.


Tom Hanks'in başrolünde yer aldığı, Gizemli Nehir (Mystic River), Milyonluk Bebek (Million Dollar Baby) ve Keskin Nişancı (American Sniper) gibi filmlerin yönetmeni Clint Eastwood'un yönettiği Sully, gerçek bir hikâyeye dayanan öyküsüyle izleyicileri salonlara çekmeye devam ediyor. Vizyondaki filmlerin elde ettiği toplam hasılat miktarı konusunda 2016 yılının en zayıf hafta sonunun yaşandığı Box Office ABD'nin lideri, ikinci hafta sonunda elde ettiği $22 milyon ile yeniden Sully oldu.

1999 yapımı Blair Cadısı'nın aynı adlı sürpriz devam filmi, vizyondaki ilk hafta sonunda $9.7 milyon ile gişenin ikinci sırasında yer alırken, bu hafta gösterime giren bir başka devam filmi Bridget Jones's Baby (Bridget Jones'un Bebeği) ise elde ettiği $8.2 milyon ile listeye üçüncü sıradan giriş yaptı. Oliver Stone'un Edward Snowden'ın hikâyesini anlattığı, vizyon tarihi uzun bir süre ertelenmiş olan Snowden Amerika'da nihayet vizyona girdi. İlk hafta sonunda $8 milyon elde eden film Box Office ABD'nin dördüncü sırasında yer aldı. Bu yazın öne çıkan filmlerinden biri olan Nefesini Tut (Don't Breathe), dördüncü hafta sonunda $5.6 milyon elde ederek dünya genelindeki gişesini $107 milyona çıkarmış oldu.

Amerika Box Office (16 - 18 Eylül 2016)

  1. Sully - $22 milyon
  2. Blair Cadısı (Blair Witch) - $9.7 milyon
  3. Bridget Jones's Baby (Bridget Jones'un Bebeği) - $8.2 milyon
  4. Snowden - $8 milyon
  5. Nefesini Tut (Don't Breathe) - $5.6 milyon
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.