Box Office ABD: Nefesini Tut, sürpriz çıkışına devam ediyor

4.645 Gösterim
5 Eylül 2016 10:04
Box Office ABD: Nefesini Tut, sürpriz çıkışına devam ediyor

Amerika'da yazın son gişe sürprizi olan korku/gerilim filmi Nefesini Tut (Don't Breathe), Eylül ayının ilk hafta sonunda da box office listesinin zirvesinde yer almayı başardı.


2013 yılında Evil Dead'in yeniden çevrimini kotaran Fede Alverez'in yönetmenliğini yaptığı Nefesini Tut (Don't Breathe), vizyondaki ilk hafta sonunda $26.4 milyonla sürpriz bir şekilde Box Office ABD hafta sonu listesinin zirvesinde yer almıştı. Hem seyircilerden hem de eleştirmenlerden olumlu reaksiyon alan film, ikinci hafta sonunda da gişe liderliğini elinden bırakmadı. Nefesini Tut böylelikle, 2014 yılında vizyona giren Ouija'dan sonra iki hafta üst üste Box Office'in zirvesinde yer alan ikinci korku filmi olmuş oldu.

Nefesini Tut'un zirvede yer aldığı Box Office ABD'nin ikinci sırasında ise geçen hafta sonu olduğu gibi Suicide Squad yer aldı. Amerika'da $297 milyon gişeye ulaşan Suicide Squad, yine Amerika'da $330 milyon hasılat yapan Batman v Superman'i bu alanda geçmeye daha da yaklaşmış oldu. 1977 yapımı Pete's Dragon'un yeniden çevrim filmi ise vizyondaki dördüncü hafta sonunda üçüncü sırada yer almayı başardı.

Amerika Box Office (2 - 4 Eylül 2016)

  1. Nefesini Tut (Don't Breathe) - $26.1 milyon
  2. Suicide Squad - $10 milyon
  3. Pete's Dragon - $6.5 milyon
  4. Kubo ve Sihirli Telleri (Kubo and the Two Strings) - $6.4 milyon
  5. Sausage Party - $5.3 milyon
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.