Box Office ABD: Muhteşem Yedili açılışını $35 milyonla yaptı

4.566 Gösterim
26 Eylül 2016 11:00
Box Office ABD: Muhteşem Yedili açılışını $35 milyonla yaptı

Denzel Washington, Chris Pratt ve Ethan Hawke gibi isimlerin yer aldığı Muhteşem Yedili (The Magnificent Seven), Amerika'da vizyondaki ilk hafta sonunda $35 milyon hasılat elde ederek Box Office ABD'nin zirvesine yerleşti.


Yönetmen Antoine Fuqua ile usta oyuncu Denzel Washington'ın yeniden bir araya geldiği Muhteşem Yedili (The Magnificent Seven), Amerika'da vizyondaki ilk üç gününde elde ettiği yaklaşık $35 milyonla Box Office ABD'nin liderliğine yerleşti. Bu açılış rakamıyla film, Amerika'da tüm zamanların en iyi Eylül açılışı listesinde beşinci sıradaki Sully'nin hemen arkasında yer alarak altıncı olmuş oldu. Fuqua-Washington ortaklığının bir önceki filmi Adalet (The Equalizer) iki yıl önce aynı bu dönemde vizyona girerek Muhteşem Yedili ile benzer bir açılış yapmış, 18+ yaş sınırına rağmen Amerika'da totalde $101.5 milyon elde etmeyi başarmıştı. Muhteşem Yedili'nin 18+ gibi kısıtlayıcı bir yaş sınırı olmadığını göz önüne alırsak, filmin Amerika'da toplamda $115-125 milyon baremine ulaşma şansının olduğunu söyleyebiliriz.

Ülkemizde de 23-25 Eylül hafta sonunda vizyona giren animasyon film Leylekler (Storks), elde ettiği $21.8 milyonla listenin ikinci sırasında yer alırken, gösterimdeki üçüncü hafta sonunu yaşayan Sully $13.8 milyonla üçüncü sırada kendine yer buldu. Bridget Jones'un Bebeği (Bridget Jones's Baby) ve Snowden ise yaklaşık $4 milyon elde ettikleri hafta sonunda listenin sırasıyla dört ve beşinci sırasında yer aldılar.

Amerika Box Office (23 - 25 Eylül 2016)

  1. Muhteşem Yedili (The Magnificent Seven) - $35 milyon
  2. Leylekler (Storks) - $21.8 milyon
  3. Sully - $13.8 milyon
  4. Bridget Jones'un Bebeği (Bridget Jones's Baby) - $4.5 milyon
  5. Snowden - $4.1 milyon
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.