Box Office ABD: Gizli Sayılar gişe liderliğini sürdürüyor

3.589 Gösterim
16 Ocak 2017 12:20
Box Office ABD: Gizli Sayılar gişe liderliğini sürdürüyor

Bir önceki hafta sonunu Rogue One'ın ufak bir farkla önünde kapatmayı başaran Gizli Sayılar (Hidden Figures), bu hafta sonunu da Box Office ABD'nin zirvesinde kapattı.


Taraji P. Henson, Octavia Spencer, Janelle Monae, Kevin Costner ve Kirsten Dunst gibi isimlerin yer aldığı Gizli Sayılar (Hidden Figures), geniş dağıtımdaki ikinci hafta sonunu da gişenin zirvesinde geçirmeyi başardı. İstikrarlı gişe performansı, filmin En İyi Film Oscar adaylığı şansını iyice kuvvetlendirdi.

 

Ödül sezonunu domine eden filmlerden Aşıklar Şehri (La La Land), büyük Altın Küre zaferi sonrası gişede hızını yeniden arttırdı. Hafta sonu Kuzey Amerika'da $14,5 milyon elde ederek listenin ikinci sırasında yer alan film, dünya genelinde şu ana kadar $129 milyon elde etmeyi başardı.

Şarkını Söyle (Sing), Box Office ABD'nin üçüncü sırasındaki yerini korurken, Rogue One: Bir Star Wars Hikâyesi kendine dördüncü sıradan yer buldu. Kuzey Amerika'da neredeyse $500 milyon hasılat elde eden film, bu hafta içerisinde de dünya genelinde $1 milyar sınırını aşmış olacak. 13 Ocak'ta, yani bir 13. Cuma'da gösterime giren korku filmi The Bye Bye Man ise listeye beşinci sıradan giriş yaptı.

 

Geniş dağıtıma geçen Mark Wahlberg'li Patriots Day, Ben Affleck'in yönettiği Live by Night ve Martin Scorsese'nin Silence'ı gişeden umduklarını bulamayan yapımlar oldular.

Box Office ABD (13 - 15 Ocak 2017)

  1. Gizli Sayılar - $20,45 milyon
  2. Aşıklar Şehri - $14,5 milyon
  3. Şarkını Söyle - $13,8 milyon
  4. Rogue One: Bir Star Wars Hikâyesi - $13,75 milyon
  5. The Bye Bye Man - $13,38 milyon
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.