Blade Runner'ın devam filminin ismi açıklandı: Blade Runner 2049

3.417 Gösterim
7 Ekim 2016 10:10
Blade Runner'ın devam filminin ismi açıklandı: Blade Runner 2049

Ridley Scott'ın yönettiği, Harrison Ford'un başrolünde yer aldığı kült bilim-kurgu Blade Runner'ın devam filminin adı açıklandı: Blade Runner 2049!


Klasikler arasına adını yazdırmış olan 1982 yapımı Blade Runner'ın devam filminin çekimleri Temmuz ayında başlamış olsa da, filmle ilgili bilgiler oldukça gizli tutuluyordu. Merakla beklenen yapımla alakalı yeni bir bilgi sonunda paylaşıldı. Filmin resmi twitter hesabı, filmin yönetmeni Denis Villeneuve, Blade Runner'ın yönetmeni ve yeni filmin hikâyesini yazan Ridley Scott, ilk filmde olduğu gibi devam filminde de yer alacak olan Harrison Ford ve başrollerden Ryan Gosling'in içerisinde bulunduğu bir fotoğrafla devam filminin resmi adını paylaştı: Blade Runner 2049.

Gosling ve Ford'un yanı sıra oyuncu kadrosunda Ana de Armas, Robin Wright, Jared Leto, Mackenzie Davis, Dave Bautista, Barkhad Abdi ve Lennie James gibi isimlerin yer alacağı filmin konusu henüz netlik kazanmış değil fakat filmin adından yola çıkarak hikâyenin, ilk filmin geçtiği 2019'dan otuz yıl sonra, yani 2049 yılında geçeceğini söyleyebiliriz. Blade Runner'ın hayranları tarafından merakla beklenen filmin belirlenen vizyon tarihi ise 6 Ekim 2017.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.