Ben Affleck, The Batman hakkında temkinli konuştu

4.274 Gösterim
2 Ocak 2017 11:05
Ben Affleck, The Batman hakkında temkinli konuştu

Ben Affleck, hâlâ yazım aşamasında olan The Batman'in ortaya çıkacak senaryosunun öngördüğü kadar iyi olmaması durumunda filmi çekmeyeceğini söyledi.


Bir süredir yönettiği yeni filmi Gecenin Kanunu (Live by Night)'nun tanıtım turlarında olan Ben Affleck, DC evreninin solo Batman filmiyle ilgili yeni gelişmeleri The Guardian'a açıkladı. 2016 yılının son çeyreğinde verdiği söyleşilerde The Batman adına oldukça umutlu beyanatlarda bulunan Affleck, bu sefer Kara Şövalye hayranlarını endişelendirebilecek açıklamalarda bulundu.

[The Batman] Kesinleşmiş bir şey değil ve şu an için ortada bir senaryo yok. Parçalar, harika olacağını düşündüğüm şekilde bir araya gelmez ise bu işi yapmayacağım.

Yönetmenlik kariyerinde şu ana kadar hedefi on ikiden vurmayı başaran fakat Gecenin Kanunu ile ABD'de karışık eleştiriler alan Affleck'in, Batman v Superman: Adaletin Şafağı ve Suicide Squad'ın aldığı eleştiriler sonrası The Batman konusunda yoğurdu üfleyerek yemesi gayet olağan olsa da, 2018 yılında gösterime sokulması planlanan filmle ilgili kararsız açıklamalar projenin geleceğiyle ilgili soruları da beraberinde getirmiyor değil.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.