Antoine Fuqua, Scarface'in yeniden çevrimini yönetebilir

2.608 Gösterim
11 Ağustos 2016 12:30
Antoine Fuqua, Scarface'in yeniden çevrimini yönetebilir

Klasik gangster filmi Scarface, yeniden sinemaya uyarlanıyor. Modern uyarlamayı yönetmesi için görüşülen isim ise İlk Gün (Training Day), Adalet (The Equalizer) ve Son Şans (Southpaw) gibi filmlerden tanıdığımız Antoine Fuqua.


Howard Hawks'ın yönettiği 1932 yapımı gangster filmi Scarface, 1983 yılında yönetmen Brian De Palma ve usta oyuncu Al Pacino ile yeniden sinemaya uyarlanmıştı. Her iki versiyonu da çoktan klasikler arasına girmiş olan Scarface'in yeniden sinemaya uyarlanacağı yakın zamanda açıklanmıştı. Yeni gelen bilgilere göre modern uyarlamanın ekibi de yavaş yavaş oluşturuluyor.

Deadline'ın bildirdiğine göre, İlk Gün (Training Day)Adalet (The Equalizer) ve Son Şans (Southpaw) gibi filmlerden tanıdığımız, son olarak Muhteşem Yedili (Magnificent Seven) yeniden uyarlamasını yöneten Antoine Fuqua, Scarface'in yeniden uyarlamasını yönetmek için Universal ile görüşüyor.

 

Daha önceden David Yates ve Pablo Larraín gibi yönetmenlerin projeyle adı geçmiş fakat bir anlaşma sağlanamamıştı. Halihazırda başka bir klasiğin yeniden çevrimini tamamlamış olan Fuqua, filmi yönetmeye en yakın isim olarak göze çarpıyor. Senaryosunda David Ayer (Fury, Suicide Squad), Jonathan Herman (Straight Outta Compton) gibi isimlerin katkısı olan modern Scarface'in vizyon tarihi ise henüz belirsiz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.