ABD Box Office: Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı'nı Ghostbusters da durduramadı!

4.370 Gösterim
18 Temmuz 2016 11:50
ABD Box Office: Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı'nı Ghostbusters da durduramadı!

Animasyon filmler Amerika gişesine damga vurmaya devam ediyor. Yaklaşık bir hafta önce $104 milyon ile Amerika'da açılış yapan Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı (Secret Life of Pets), merakla beklenen bir başka film Ghostbusters'ın vizyona girdiği geçen hafta sonunun da box office lideri oldu. 


Vizyon macerası devam eden Kayıp Balık Dori (Finding Dory) ise Amerika'da elde ettiği $445 milyon ile Amerika'da en çok hasılat elde eden animasyon unvanına erişti. 

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı, ikinci hafta sonunda $50.5 milyon elde ederek Amerika hafta sonu box office listesinde ilk sıradaki yerini korudu. Vizyon öncesi pek çok tartışmaya konu olan, bir kısım hayranının merakla beklediği, bir kısım hayranının ise daha izlemeden negatif düşüncelere sahip olduğu Ghostbusters (Ghostbusters: Hayalet Avcıları) ise beklenilenin aksine gişede de eleştirmenler nezdinde de çakılmadı. Olumlu sayılabilecek eleştiriler alan film, vizyondaki ilk hafta sonunda ikinci sırada yer alsa da, elde ettiği $46 milyon ile hiç de fena olmayan bir açılış yapmış oldu. Gösterimdeki üçüncü haftasını yaşayan Tarzan Efsanesi (The Legend of Tarzan) ise ulaştığı $11 milyon ile listenin üçüncü sırasında kendine yer buldu.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.