90 saniyede Bourne serisi!

5.687 Gösterim
28 Temmuz 2016 12:04
90 saniyede Bourne serisi!

29 Ağustos'ta vizyona girecek olan Jason Bourne'un yıldızı Matt Damon'ın, Bourne serisinin önceki filmlerinde gerçekleşenleri kendine has bir şekilde anlattığı özel bir klip yayınlandı.


2000'lerin en önemli aksiyon serilerinden biri olan Bourne serisinin yeni halkası Jason Bourne, 29 Ağustos'ta sinema salonlarındaki yerini alacak. Seriyi başka bir seviyeye taşıyan Medusa Darbesi (The Bourne Supremacy) ve Son Ültimatom (The Bourne Ultimatom) filmlerinde beraber çalışan yönetmen Paul Greengrass ile başrol Matt Damon'ı yeniden buluşturan Jason Bourne, "Snowden sonrası" döneme uygun olarak ifşa temalı bir hikâyeyle karşımıza geliyor. Jason Bourne öncesi, serinin ilk üç filminde olanları hatırlamakta zorlanan seyirciler içinse Matt Damon'ın ufak bir sürprizi var.

Matt Damon'ın, başrolünde Jeremy Renner ile Rachel Weisz'ın bulunduğu Bourne'un Mirası (The Bourne Legacy) filmini dışarıda bırakarak, sadece Jason Bourne karakterinin başından geçenleri bizlere hatırlattığı video, Jason Bourne'u izlemeden önce hafızaları tazelemek için birebir! Matt Damon'ın seride olanlarla ilgili yorumları da cabası. Yayınlanan özel klibe aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.